BEREIK GROTE HOOGTES OP JACK'S RACING DAY!

BEREIK GROTE HOOGTES OP JACK'S RACING DAY! Weleens een auto- of motorrace vanuit de lucht gezien? Het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa heeft er voor jou als bezoeker weer een hoogtepunt bij. In samenwerking met HeliCentre uit Lelystad biedt JACK'S Racing Day je de mogelijkheid om het evenement van bovenaf te beleven tijdens een helikoptervlucht!

In een helikopter zit je comfortabel en heb je een fantastisch, vrijwel rondom uitzicht over het circuit. Voor slechts €59,- bereik je grote hoogtes boven JACK'S Racing Day en vergaap je je aan de volle parkeerterreinen, paddock en tribunes, de weidse vergezichten over de Drentse hei én natuurlijk de strijd die zich onder je voeten afspeelt op het legendarische Grand Prix circuit. Reserveer hier online of neem contact op met de organisatie via 0592 - 318 055. 
Rondvlucht boven-TT Circuit

Rondvlucht boven-TT Circuit

De rondvluchten vertrekken buiten het circuit langs de Tunnelweg ter hoogte van de TT Junior Track. Samen met een piloot van HeliCentre ga je met twee andere passagiers het luchtruim in om JACK'S Racing Day eens vanuit een heel ander perspectief te aanschouwen.
BESTEL HIER JE KAARTEN VOOR DE PADDOCK!

Jacks Scapino Drenthe Telegraaf SLAM! FM Vakgarage Grip LKQ