JE TOEGANGSBEWIJS! YOU'RE WELCOME!

JE TOEGANGSBEWIJS! YOU'RE WELCOME! Eén keer per jaar trakteert JACK's je op het GROOTSTE gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenenement van Europa op het TT Circuit Assen. Je zit op de beroemde TT-tribunes en geniet van een dagvullend programma met autoraces, motorraces, races met superkarts, stunts en demonstraties.

Registreer en download je toegangsbewijs en vergeet niet: alleen toegang op vertoon van de CoronaCheck-app. Boekingskosten 1 euro p.p. Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS toegang en hoeven geen e-ticket te tonen.

Alleen toegang met CoronaCheck-app

Alleen toegang met CoronaCheck-app

Om als bezoeker vanaf 13 jaar toegang te krijgen tot de tribunes en/of paddock (overal vrije plaats keuze) is het noodzakelijk dat je de CoronaCheck-app activeert. Je dient hierin vervolgens één van de volgende documenten te uploaden:

  • Een vaccinatiebewijs (volledige vaccinatie, minimaal 14 dagen), of
  • Een negatief testbewijs* van Testen voor Toegang (24 uur geldig, vanaf 13 jaar), of
  • Een herstelbewijs.

Alleen op vertoon van het bewijs uit de CoronaCheck-app, je legitimatiebewijs en natuurlijk een gratis toegangsbewijs of paddockkaart wordt toegang verleend.

*Je kunt je GRATIS laten testen bij een aangesloten testaanbieder bij jou in de buurt via Testen voor Toegang.

Het is mogelijk om ook zonder smartphone de QR-code te krijgen die nodig is als toegangsbewijs. Via DigiD kan op de site van coronacheck.nl een papieren bewijs worden opgevraagd. Dit kan als print worden getoond bij de toegang waar een CoronaCheck-scanner het bewijs controleert.

Kinderen vanaf 13 jaar die geen smartphone hebben kunnen via de website coronacheck.nl een papieren test- of vaccinatiebewijs opvragen. Het is niet mogelijk om op de smartphone van de ouders ook een app voor de kinderen aan te maken. Het is één app per telefoon voor één persoon.


Meer informatie? Kijk hier voor het volledige stappenplan van de Rijksoverheid om toegang te verkrijgen tot evenementen.PADDOCK TICKETS

PADDOCK TICKETS

Wil jij handtekeningen scoren en bovenop de meest kostbare techniek staan? Bestel dan alvast je PADDOCK TICKETS voor de komende editie! Kaarten voor de paddock kosten 15 Euro. Op vrijdag geldt een entreeprijs van 5 Euro. Kinderen tot de leeftijd van 12 jaar mogen het hele weekend GRATIS mee naar binnen! 


De paddock is het binnenterrein van het TT Circuit  Assen, letterlijk het hart van JACK'S Racing Day. Kijk hoe de teams zich voorbereiden, stap zelf eens op een racer, verzamel handtekeningen  of geniet gewoon van al die techniek. Met een PADDOCK TICKET beleef je alle exclusieve voertuigen, de coureurs en de sleutelende teams van dichtbij. Let op: alleen toegang op vertoon van de CoronaCheck-app.


Let op: een paddockkaart is tevens een toegangsbewijs voor de tribunes. Je hoeft je na het bestellen van je paddockkaart niet nogmaals te registreren voor het evenement. 


VIP-HOSPITALITY

VIP-HOSPITALITY

Wil je het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement eens ánders beleven? Informeer dan naar één van de hospitality-arrangementen op fraaie locaties en inclusief eten en drinken. Ideaal om vrienden, familie of klanten een onvergetelijke dag te bezorgen. De spanning op de baan, de show en de stunts blijven gelijk, de ambiance is luxer!

Lees verder...

BESTEL HIER JE KAARTEN VOOR DE PADDOCK!

Jacks Ford Eru Drenthe Telegraaf Radio Veronica