JE GRATIS TOEGANGSBEWIJS! YOU'RE WELCOME!

JE GRATIS TOEGANGSBEWIJS! YOU'RE WELCOME! Eén keer per jaar trakteert JACKS.NL je op het GROOTSTE gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenenement van Europa op het TT Circuit Assen.

Je zit GRATIS op de beroemde TT-tribunes en geniet van een dagvullend programma met autoraces, motorraces, races met superkarts, stunts en demonstraties.

Het 'Free Ticket' is verkrijgbaar in de maand juli via deze website en bij de evenementpartners.
PADDOCK TICKETS

PADDOCK TICKETS

Wil jij handtekeningen scoren en bovenop de meest kostbare techniek staan? Bestel dan een PADDOCK TICKET! Kaarten voor de paddock kosten 25 Euro. Op vrijdag geldt een entreeprijs van 10 Euro. Kinderen tot de leeftijd van 12 jaar mogen het hele weekend GRATIS mee naar binnen! Parkeren kost 10 euro per dag.


De paddock is het binnenterrein van het TT Circuit  Assen, letterlijk het hart van JACK'S Racing Day. Kijk hoe de teams zich voorbereiden, stap zelf eens op een racer, verzamel handtekeningen  of geniet gewoon van al die techniek. Met een PADDOCK TICKET beleef je alle exclusieve voertuigen, de coureurs en de sleutelende teams van dichtbij.


 


VIP-HOSPITALITY

VIP-HOSPITALITY

Wil je het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement eens ánders beleven? Informeer dan naar één van de hospitality-arrangementen op fraaie locaties en inclusief eten en drinken. Ideaal om vrienden, familie of klanten een onvergetelijke dag te bezorgen. De spanning op de baan, de show en de stunts blijven gelijk, de ambiance is luxer!Lees verder...

BESTEL HIER JE KAARTEN VOOR DE PADDOCK!

Jacks Scapino Drenthe Telegraaf SLAM! FM Vakgarage Grip LKQ