TT CIRCUIT ASSEN

TT CIRCUIT ASSEN Het TT Circuit Assen ligt ten zuiden van Assen vlakbij de snelweg A28 en is gemakkelijk te bereiken per auto of openbaar vervoer. Parkeren is GRATIS. Vanaf het treinstation Assen is het circuit met een pendelbus of taxi te bereiken. Iedere bezoeker, jong of oud moet een GRATIS toegangsbewijs of paddockkaart kunnen tonen bij één van de vijf ingangen. Met het GRATIS toegangsbewijs heb je toegang tot de taluds en tribunes. Met een paddockkaart kan je via één van de twee tunnels het binnenterrein bezoeken.

Voor bezoekers die aan een rolstoel gebonden zijn en één begeleider bestaan er drie zogeheten 'rolstoeltaluds' met goed zicht op de baan. Zowel rondom de tribunes en taluds als op het binnenterrein bevinden zich horeca- en toiletvoorzieningen.Lees verder...
TIJDSCHEMA

TIJDSCHEMA

JACK'S Racing Day is een volledig raceweekend. Vanaf vrijdagochtend trainen de deelnemers voor de wedstrijden. 


De zaterdag start met kwalificaties voor de karts, de motoren en diverse autoklassen. Rond het middaguur starten de eerste races in de Dutch Superkart GP, gevolgd door races in de Supercar Challenge, Audi R8 Cup, Ford Fiesta Cup, Mazda MX5-Cup, het NK Historische Toerwagens en GT's en de MAXX Formula serie. Zondag is een volledige racedag met twee kartraces, twee motorraces en maar liefst zes autoraces. Op beide dagen worden de wedstrijden afgewisseld met demonstraties. Bekijk hier het volledige schema.


MEDIA

MEDIA

Voor media-accreditatie, aanvullende informatie over JACK'S Racing Day en de deelnemende klassen, aanvraag van teksten, hoge resolutie afbeeldingen en ander materiaal voor publicatie

JACK'S Racing Day
p/a LDP International
Amelte 22
9404 EL ASSEN
T. +31 592 318055
F. +31 592 312614
E. press@jacksracingday.nl

BEREIK

BEREIK

Titelsponsor JACK'S Casino en de evenementpartners Koninklijke ERU, Ford Nederland, Radio Veroncia, Telegraaf, Provincie Drenthe en Gemeente Assen werken samen rond de 2021-editie van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa. Het unieke platform én het totale bereik van campagne en 'free publicity' maken JACK'S Racing Day voor grote merken een waardevol instrument, terwijl er ook op de dag zelf voor adverteerders mogelijkheden zijn om in contact te treden met een in aantal groot en in samenstelling divers publiek.


Lees verder...

BESTEL HIER JE KAARTEN VOOR DE PADDOCK!

Jacks Ford Eru Drenthe Telegraaf Radio Veronica