VEELGESTELDE VRAGEN

VEELGESTELDE VRAGEN Heb je een vraag over JACK'S Racing Day? Kan je bepaalde informatie niet vinden op de website of lukt het je niet om je bestelling af te ronden? Raadpleeg eerst eens onze veelgestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact op.

Lees verder...
TIJDSCHEMA

TIJDSCHEMA

JACK'S Racing Day is een volledig raceweekend. Vanaf vrijdagochtend trainen de deelnemers voor de wedstrijden. Raadpleeg het volledige tijdschema voor de starttijden per sessie.


De zaterdag start met kwalificaties voor de karts, de motoren en diverse autoklassen. Rond het middaguur starten de eerste races in de Dutch Superkart GP, gevolgd door races in de Porsche Carrera Cup Benelux, de Supercar Challenge, de Ford Fiesta Cup, de Youngtimer Touring Car Challenge, de SuperSixties en BOSS GP. Zondag is een volledige racedag met kartraces, motorraces en maar liefst zes autoraces. Op beide dagen worden de wedstrijden afgewisseld met demonstraties.


TT CIRCUIT ASSEN

TT CIRCUIT ASSEN

Het TT Circuit Assen ligt ten zuiden van Assen vlakbij de snelweg A28 en is gemakkelijk te bereiken per auto of openbaar vervoer. Parkeren is GRATIS. Iedere bezoeker, jong of oud moet een GRATIS toegangsbewijs of paddockkaart kunnen tonen bij één van de vijf ingangen. Met het GRATIS toegangsbewijs heb je toegang tot de taluds en tribunes. Met een paddockkaart kan je via één van de twee tunnels het binnenterrein bezoeken. Voor bezoekers die aan een rolstoel gebonden zijn en één begeleider bestaan er drie zogeheten 'rolstoeltaluds' met goed zicht op de baan. Zowel rondom de tribunes en taluds als op het binnenterrein bevinden zich horeca- en toiletvoorzieningen.Lees verder...
BEREIK

BEREIK

Titelsponsor JACK'S Casino en de evenementpartners Scapino, Vakgarage, Telegraaf, Provincie Drenthe en Gemeente Assen werken samen rond de 2023-editie van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa. Het unieke platform én het totale bereik van campagne en 'free publicity' maken JACK'S Racing Day voor grote merken een waardevol instrument, terwijl er ook op de dag zelf voor adverteerders mogelijkheden zijn om in contact te treden met een in aantal groot en in samenstelling divers publiek.


Lees verder...
MEDIA

MEDIA

Voor media-accreditatie, aanvullende informatie over JACK'S Racing Day en de deelnemende klassen, aanvraag van teksten, hoge resolutie afbeeldingen en ander materiaal voor publicatie:

JACK'S Racing Day
p/a LDP International
Amelte 22
9404 EL ASSEN
T. +31 592 318055
E. info@jacksracingday.nl

BESTEL HIER JE KAARTEN VOOR DE PADDOCK!

Jacks Scapino Drenthe Telegraaf SLAM! FM Vakgarage