VEELGESTELDE VRAGEN

VEELGESTELDE VRAGEN Heb je een vraag over JACK'S Racing Day? Kan je bepaalde informatie niet vinden op de website of lukt het je niet om je bestelling af te ronden? Raadpleeg eerst eens onze veelgestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact op.

Lees verder...
PROGRAMMA

PROGRAMMA

JACK'S Racing Day kent als enige race-evenement van Nederland een gecombineerd programma met zowel autoraces, motorraces als races met superkarts. Er komen maar liefst zeven verschillende raceklassen aan de start! Op vrijdag trainen en kwalificeren de deelnemers voor de races op zaterdag en zondag. Op beide racedagen worden de wedstrijden afgewisseld met demonstraties. Benieuwd naar het tijdschema voor JACK'S Racing Day 2024? Bekijk het hier!
Lees verder...
TT CIRCUIT ASSEN

TT CIRCUIT ASSEN

Het TT Circuit Assen ligt ten zuiden van Assen vlakbij de snelweg A28 en is gemakkelijk te bereiken per auto of openbaar vervoer. Het parkeren van auto, motor of ander gemotoriseerd voertuig kost 10 euro per dag. Met het GRATIS toegangsbewijs heb je toegang tot de taluds en tribunes. Met een paddockkaart kan je via één van de twee tunnels het binnenterrein bezoeken. Voor bezoekers die aan een rolstoel gebonden zijn en één begeleider bestaan er twee zogeheten 'rolstoeltaluds' met goed zicht op de baan. Zowel rondom de tribunes en taluds als op het binnenterrein bevinden zich horeca- en toiletvoorzieningen.Lees verder...
BEREIK

BEREIK

Titelsponsor JACKS.NL en de evenementpartners Scapino, Vakgarage, Telegraaf, Provincie Drenthe en Gemeente Assen werken samen rond de 2024-editie van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa. Het unieke platform én het totale bereik van campagne en 'free publicity' maken JACK'S Racing Day voor grote merken een waardevol instrument, terwijl er ook op de dag zelf voor adverteerders mogelijkheden zijn om in contact te treden met een in aantal groot en in samenstelling divers publiek.


Lees verder...
MEDIA

MEDIA

Voor media-accreditatie, aanvullende informatie over JACK'S Racing Day en de deelnemende klassen, aanvraag van teksten, hoge resolutie afbeeldingen en ander materiaal voor publicatie:

JACK'S Racing Day
p/a LDP International
Amelte 22
9404 EL ASSEN
T. +31 592 318055
E. info@jacksracingday.nl

BESTEL HIER JE KAARTEN VOOR DE PADDOCK!

BESTEL HIER JE GRATIS KAARTEN!

JACK'S Scapino Drenthe Telegraaf SLAM! FM Vakgarage Grip LKQ