PITROOF INN

PITROOF INN Tijdens JACK'S Racing Day is een fraai arrangement beschikbaar voor iedere racefan die deze spectaculaire dag eens ánders wil beleven. Op verzoek van fans, sponsoren, maar ook van deelnemers die hun gasten een stijlvol onderkomen willen bieden, biedt de 'Pitroof Inn' een unieke JACK'S Racing Day ervaring. De spanning op de baan, de show en de stunts blijven gelijk, de ambiance is luxer!

Gesitueerd in de paddock, het rennerskwartier, met uitzicht over de baan, geniet je op deze bruisende locatie in een ongedwongen sfeer van het grootste gecombineerde auto-, motor-, en kartrace-evenement van Europa. Alle gasten worden voorzien van eten en drinken, een programmaboek, hebben toegang tot LIVE racebeelden en rondetijden op diverse grote schermen. De perfecte plek om met collega’s, vrienden of familie te genieten van het altijd weer verrassende programma van JACK'S Racing Day. Boek je Pitroof Inn-arrangement hier.


2-SEATER EXPERIENCE

2-SEATER EXPERIENCE

Wil je van JACK'S Racing Day één van de meest memorabele dagen van je leven maken? Boek dan de '2-seater Experience' als passagier! De door MP Motorsport geprepareerde auto heeft een pk-gewichtsverhouding van bijna 1 op 1. Met de krijsende Zytek V8-motor kan de auto een topsnelheid halen van meer dan 300 kilometer per uur. Passagiers waren lyrisch over het rempunt aan het einde van het snelste rechte eind ( "alsof je op een muur botst" ), de centrifugaalkrachten in de "oneindig naar rechts draaiende Noordlus", de razendsnelle knikken in de Zuidlus richting Ramshoek en de manier waarop er op de beroemde GT-bocht wordt afgestormd met daar omheen een "arena" van tienduizenden toeschouwers. 'Voortaan kijk ik heel anders naar de Formule 1', is een veelgehoorde uitspraak.


Het 2-seater Experience-arrangement is online te boeken en kost € 3.500,-- excl. BTW. Voor dat bedrag verblijf je samen met een introducé als VIP-gast in de ‘Pitroof Inn’. Je krijgt kleding en helm, instructies van het MP Motorsport Team, een Meet & Greet met de coureur en na afloop de foto's en een video van de rit inclusief onboard materiaal. Het aantal beschikbare ritten is beperkt.BESTEL HIER JE KAARTEN VOOR DE PADDOCK!

Jacks Ford Eru Drenthe Telegraaf Radio Veronica