PITROOF INN

PITROOF INN Tijdens JACK'S Racing Day is een fraai arrangement beschikbaar voor iedere racefan die deze spectaculaire dag eens ánders wil beleven. Op verzoek van fans, sponsoren, maar ook van deelnemers die hun gasten een stijlvol onderkomen willen bieden, biedt de 'Pitroof Inn' een unieke JACK'S Racing Day ervaring. 

De spanning op de baan, de show en de stunts blijven gelijk, de ambiance is luxer!

Lees verder...
HELIKOPTERVLUCHT

HELIKOPTERVLUCHT

Weleens een auto- of motorrace vanuit de lucht gezien? Voor slechts €59,- bereik je grote hoogtes boven JACK'S Racing Day en vergaap je je aan de volle parkeerterreinen, paddock en tribunes, de weidse vergezichten over de Drentse hei én natuurlijk de strijd die zich onder je voeten afspeelt op het legendarische Grand Prix circuit. De rondvluchten vertrekken buiten het circuit langs de Tunnelweg ter hoogte van de TT Junior Track. Samen met een piloot van HeliCentre ga je met twee andere passagiers het luchtruim in om JACK'S Racing Day eens vanuit een heel ander perspectief te aanschouwen. Je kunt ter plaatse boeken bij de helikopterlandingsplaats langs de Tunnelweg, mits nog beschikbaar. De betaling contant te worden voldaan. VOL = VOL!.
2-SEATER EXPERIENCE

2-SEATER EXPERIENCE

Wil je van JACK'S Racing Day één van de meest memorabele dagen van je leven maken? Boek dan de '2-seater Experience' als passagier! De door MP Motorsport geprepareerde auto heeft een pk-gewichtsverhouding van bijna 1 op 1. Met de krijsende Zytek V8-motor kan de auto een topsnelheid halen van meer dan 300 kilometer per uur. Passagiers waren lyrisch over het rempunt aan het einde van het snelste rechte eind ( "alsof je op een muur botst" ), de centrifugaalkrachten in de "oneindig naar rechts draaiende Noordlus", de razendsnelle knikken in de Zuidlus richting Ramshoek en de manier waarop er op de beroemde GT-bocht wordt afgestormd met daar omheen een "arena" van tienduizenden toeschouwers. 'Voortaan kijk ik heel anders naar de Formule 1', is een veelgehoorde uitspraak.


Het 2-seater Experience-arrangement kost € 3.500,-- excl. BTW. Voor dat bedrag verblijf je samen met een introducé als VIP-gast in de ‘Pitroof Inn’. Je krijgt kleding en helm, instructies van het MP Motorsport Team, een Meet & Greet met de coureur en na afloop de foto's en een video van de rit inclusief onboard materiaal. Het aantal beschikbare ritten is beperkt. Reserveer direct online of neem contact op met de organisatie via 0592 - 318 055.BESTEL HIER JE KAARTEN VOOR DE PADDOCK!

Jacks Scapino Drenthe Telegraaf SLAM! FM Vakgarage