GRATIS KAARTEN PRINTEN

You're welcome! Download hier je GRATIS toegangsbewijs voor JACK'S Racing Day. Nadat je je gegevens hebt ingevuld en aangegeven met hoeveel personen je het evenement bezoekt verschijnt het FREE TICKET, klaar om uit te printen!


Het afgedrukte GRATIS toegangsbewijs geeft op zaterdag 6 of zondag 7 augustus toegang tot de taluds en tribunes rond het TT Circuit Assen. Kaarten voor de ‘Race Paddock’ op vrijdag, zaterdag of zondag, het binnenterrein waar alle coureurs en hun voertuigen verblijven en diverse demonstraties worden gehouden, zijn aan de kassa verkrijgbaar. Kinderen tot 13 jaar hebben het hele weekend GRATIS toegang tot de paddock, maar hebben wel een GRATIS toegangskaart nodig om toegelaten te worden tot het evenement.


Raadpleeg onze veelgestelde vragen


  • *Je gegevens blijven in het bezit van de evenementorganisator LDP International b.v., worden niet verstrekt aan derden en uitsluitend gebruikt voor communicatie over je bestelling of over het evenement. Met uitzondering van je e-mailadres indien je hebt aangegeven de JACK’S Casino nieuwsbrief te willen ontvangen.

Paddock Tickets

Jacks Ford Drenthe Telegraaf Radio Veronica Fource