HOE KOM IK AAN GRATIS TOEGANGSKAARTEN?

De GRATIS toegangskaarten voor JACK'S Racing Day zijn verkrijgbaar in de maand juli via deze website.

HOE KOM IK AAN KAARTEN VOOR DE PADDOCK?

Kaarten voor de paddock zijn online te bestellen.

WAAR MAG IK KOMEN MET EEN GRATIS TOEGANGSBEWIJS?

Het GRATIS toegangsbewijs geeft toegang tot het circuitterrein rondom de baan inclusief taluds (staanplaatsen) en tribunes (zitplaatsen).

HEEFT MIJN KIND OOK EEN TOEGANGSKAART NODIG?

Iedere bezoeker heeft een GRATIS toegangsbewijs nodig om toegang tot het evenement te krijgen. Voor de paddock hoeven kinderen tot 12 jaar geen toegangsbewijs te tonen. Zij mogen gratis mee met een betalende volwassene.

MAG IK MET EEN PADDOCK TICKET OOK OP DE TRIBUNES?

Met een paddockkaart heb je toegang tot de paddock, het binnenterrein van het circuit, maar kan je uiteraard ook plaatsnemen op de tribunes.


HOE EN WANNEER ONTVANG IK DE DOOR MIJ BESTELDE EN BETAALDE PADDOCK TICKETS?

Wij versturen bestelde en betaalde paddockkaarten als e-ticket per e-mail. VIP- en parkeerkaarten versturen wij per post.


IK HEB GEEN BEVESTIGING ONTVANGEN VAN MIJN BESTELLING VOOR PADDOCK TICKETS. WAT NU?

Geen bevestiging ontvangen van je bestelling? Het kan zijn dat wij jouw bestelling nog moeten accepteren. Zodra wij dit gedaan hebben krijg je een bevestiging op het aangegeven e-mailadres.


HET LUKT MIJ NIET DE PADDOCKKAARTEN TE BESTELLEN / BETALEN

Problemen met het plaatsen van uw bestelling of het betalen ervan via internet? Neem contact met ons op en beschrijf het probleem zo zorgvuldig mogelijk. Wij lossen het dan voor u op. Bellen mag ook! (Tel. 0592-318 055 binnen kantooruren).

IS HET EVENEMENT TOEGANKELIJK VOOR MINDERVALIDEN?

Het TT Circuit Assen beschikt over twee invalidenplateaus waar bezoekers gebonden aan een rolstoel samen met één begeleider de races kunnen volgen: de Haarbochttribune (bereikbaar via verhard terrein) en de Ossenbroekentribune (bereikbaar via halfverhard terrein). De capaciteit is beperkt. Bezoekers gebonden aan een rolstoel die ook de paddock wensen te bezoeken wordt geadviseerd vooraf een parkeerkaart aan te vragen voor het terrein aan de Tunnelweg. Vanaf daar is zowel het rolstoeltalud aan de Ossebroeken als de paddock, via de autotunnel, goed te bereiken.


HOE LAAT GAAT HET CIRCUIT OPEN EN WANNEER BEGINT HET?

Het TT-circuit is vanaf 07.00 uur 's ochtends geopend. Het programma van JACK'S Racing Day begint om 09.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

WAAR KAN IK PARKEREN?

Het circuit is goed te bereiken met het openbaar vervoer en ligt vlakbij de snelweg A28. Parkeren kost 10 Euro per dag. Voertuigen van deelnemers en gasten met een vooraf toegestuurde parkeerkaart worden naar het parkeerterrein en Welcome Centre aan de Tunnelweg geleid.


BESTEL HIER JE KAARTEN VOOR DE PADDOCK!

Jacks Scapino Drenthe Telegraaf SLAM! FM Vakgarage