HOE KOM IK AAN GRATIS TOEGANGSKAARTEN?

De GRATIS toegangskaarten voor JACK'S Racing Day zijn verkrijgbaar in de maand juli via deze website.

HOE KOM IK AAN KAARTEN VOOR DE PADDOCK?

Kaarten voor de paddock zijn online te bestellen of te koop aan de kassa's van het TT Circuit tijdens het JACK'S Racing Day weekend. 

WAAR MAG IK KOMEN MET EEN GRATIS TOEGANGSBEWIJS?

Het GRATIS toegangsbewijs geeft toegang tot het circuitterrein rondom de baan inclusief taluds (staanplaatsen) en tribunes (zitplaatsen).

HEEFT MIJN KIND OOK EEN TOEGANGSKAART NODIG?

Iedere bezoeker heeft een GRATIS toegangsbewijs nodig om toegang tot het evenement te krijgen. Voor de paddock hoeven kinderen tot 12 jaar geen toegangsbewijs te tonen. Zij mogen gratis mee met een betalende volwassene.

MAG IK MET EEN PADDOCK TICKET OOK OP DE TRIBUNES?

Met een paddockkaart heb je toegang tot de paddock, het binnenterrein van het circuit, maar kan je uiteraard ook plaatsnemen op de tribunes.


HOE EN WANNEER ONTVANG IK DE DOOR MIJ BESTELDE EN BETAALDE PADDOCK TICKETS?

Wij versturen bestelde en betaalde paddockkaarten en parkeerkaarten ongeveer twee week voorafgaand het evenement als e-ticket per e-mail. VIP-parkeerkaarten en Grid Walk tickets versturen wij ongeveer twee week voor het evenement per post.


IK HEB GEEN BEVESTIGING ONTVANGEN VAN MIJN BESTELLING VOOR PADDOCK TICKETS. WAT NU?

Geen bevestiging ontvangen van je bestelling? Het kan zijn dat wij jouw bestelling nog moeten accepteren. Zodra wij dit gedaan hebben krijg je een bevestiging op het aangegeven e-mailadres.


HET LUKT MIJ NIET DE PADDOCKKAARTEN TE BESTELLEN / BETALEN

Problemen met het plaatsen van uw bestelling of het betalen ervan via internet? Neem contact met ons op en beschrijf het probleem zo zorgvuldig mogelijk. Wij lossen het dan voor u op. Bellen mag ook! (Tel. 0592-318 055 binnen kantooruren).

IS HET EVENEMENT TOEGANKELIJK VOOR MINDERVALIDEN?

Het TT Circuit Assen beschikt over twee invalideplateaus waar rolstoelgebruikers samen met één begeleider de races kunnen volgen: de Haarbochttribune (bereikbaar via verhard terrein) en de Ossenbroekentribune (bereikbaar via halfverhard terrein). De capaciteit is beperkt. Rolstoelgebruikers die ook de paddock willen bezoeken, wordt geadviseerd te parkeren op het terrein aan de Tunnelweg. Hier kan je, op vertoon van een invalideparkeerkaart, parkeren. Vanaf dit punt zijn zowel het rolstoeltalud bij de Ossebroeken als de paddock goed bereikbaar via de autotunnel. Bezoekers die JACK'S Racing Day willen bekijken vanaf de Haarbochttribune kunnen op vertoon van een invalideparkeerkaart parkeren nabij de Haarbochttribune.

MAG MIJN HOND MEE?

Het is voor de veiligheid niet toegestaan om een huisdier mee te nemen naar het TT-circuit, hier wordt streng op gecontroleerd. Hulphonden zijn wel toegestaan.

MAG IK EIGEN ETEN EN DRINKEN MEENEMEN?

Eigen eten en drinken meenemen is toegestaan, het is echter wel verboden om dranken met alcohol of dranken in glas mee te nemen.


IS ER EEN MOGELIJKHEID TOT HET STALLEN VAN HELM EN MOTORPAK?

Het is mogelijk om je eigen helm en pak te stallen onder de hoofdtribune bij de Riders for Health helmgarderobe.


HOE LAAT GAAT HET CIRCUIT OPEN EN WANNEER BEGINT HET?

Het TT-circuit is vanaf 07.00 uur 's ochtends geopend. Het programma van JACK'S Racing Day begint om 08.00 uur en eindigt ongeveer om 18.30 uur. Bekijk het tijdschema hier om te zien wanneer jouw favoriete coureur aan het rijden is. 

WAAR KAN IK PARKEREN?

Het circuit is goed te bereiken met het openbaar vervoer en ligt vlakbij de snelweg A28. Parkeren kost 10 Euro per dag. Voertuigen van deelnemers en gasten met een vooraf toegestuurde parkeerkaart worden naar het parkeerterrein en Welcome Centre aan de Tunnelweg geleid.


BESTEL HIER JE KAARTEN VOOR DE PADDOCK!

BESTEL HIER JE GRATIS KAARTEN!

JACK'S Scapino Drenthe Telegraaf SLAM! FM Vakgarage Grip LKQ