BEREIK

BEREIK JACK'S Racing Day trakteert op een professionele racedag met een unieke sfeer. Je zit GRATIS op de beste tribunes en geniet van een dagvullend programma van auto-, motor- en kartraces, stunts en demonstraties. Ieder jaar in augustus bezoeken zo'n 100.000 mensen in het  weekend van JACK'S Racing Day naar ‘de kathedraal van de motorsport’ om het grootste gecombineerde race-evenement van Europa te beleven. Met JACK'S Racing Day komen grote namen, één van de meest professionele circuitfaciliteiten ter wereld, exclusieve racers en de beste auto- en motorsport van Nederlandse bodem samen in een evenement dat vanaf de start meer dan 20 jaar geleden een succes is gebleken.

Het evenement onderscheidt zich van andere race-evenementen door een in aantal groot en in samenstelling divers publiek. Vader en zoon, vriend en vriendin, vakantiegangers, maar vooral veel gezinnen met kinderen genieten jaarlijks van deze GRATIS racedag. Het unieke platform én het bereik maken JACK'S Racing Day voor grote merken een waardevol instrument. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.ADVERTEREN

ADVERTEREN

Voor adverteerders kent JACK'S Racing Day via het 100 pagina's tellende evenementmagazine, via diverse LED-schermen langs de baan en monitoren in alle VIP- en publieksruimtes, via de inzet van promotieteams en verkoopruimte een keur aan mogelijkheden om in contact te treden met het publiek. Op het voor televisie geregistreerde evenement garanderen tv-boarding, track banners langs start/finish, programma-sponsoring of koppeling aan één van de demonstraties ook zichtbaarheid in de verslaggeving achteraf.

Mediapalet uit Heerenveen verzorgt de acquisitie en druk van het officiële 100 pagina's tellende full colour JACK'S Racing Day programmaboek en biedt u tevens de mogelijkheid als adverteerder standruimte op het evenement te huren. Dutchital Media uit Assen biedt u de mogelijkheid het publiek te bereiken middels een videocommercial op de aanwezige LED-schermen en circuitmonitoren tijdens JACK'S Racing Day.

EVENEMENTPARTNERS

EVENEMENTPARTNERS

Partners van JACK'S Racing Day genieten een associatie met het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa en profiteren van een vooraf gedefinieerd pakket aan privileges. Met firma- of merknaam zijn ze in woord en beeld aanwezig tijdens het evenement, in de evenementcampagne, en in de verslaggeving achteraf. Zij worden in de gelegenheid gesteld de associatie en de privileges in de eigen communicatie naar voor hen relevante doelgroepen verder te benadrukken.

Download hier de presentatie van het evenement in .pdf voor een toelichting op de privileges van een evenementpartner.

BESTEL HIER JE KAARTEN VOOR DE PADDOCK!

BESTEL HIER JE GRATIS KAARTEN!

JACK'S Scapino Drenthe Telegraaf SLAM! FM Vakgarage Grip LKQ