ROUTE

ROUTE

Per Auto / motor
Het TT Circuit Assen ligt pal aan de A28. Het circuit is goed te bereiken met het openbaar vervoer en automobilisten, motorrijders en fietsers parkeren gratis op de diverse terreinen rondom het circuit. Voertuigen van deelnemers en gasten met een vooraf toegestuurde parkeerkaart worden naar het parkeerterrein en Welcome Centre aan de Tunnelweg geleid.


Per Openbaar Vervoer
Je bereikt Station Assen via trein of bus. Tegenover het station bevindt zich een taxistandplaats. Vanaf het station rijden op zaterdag en zondag pendelbussen heen en weer naar de Noordlus van TT Circuit Assen. Reizen kan met de OV-chipkaart of door een kaartje te kopen bij de chauffeur (betalen met PIN). Per volwassene reizen maximaal drie kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee.


Informatie voor mindervaliden
Het TT Circuit Assen beschikt over drie rolstoeltaluds waar bezoekers gebonden aan een rolstoel samen met één begeleider de races kunnen volgen. De capaciteit is beperkt. De tunnel onder de Hoofdtribune is een voetgangerstunnel met steile trappen. Bezoekers gebonden aan een rolstoel die ook de paddock wensen te bezoeken wordt geadviseerd vooraf een parkeerkaart aan te vragen voor het terrein aan de Tunnelweg. Vanaf daar is zowel het rolstoeltalud aan de Ossebroeken als de paddock, via de autotunnel, goed te bereiken.TIPS

TIPS

Enkele tips voor de dag van bezoek

  • Vertrek vroeg van huis om veel vertraging te vermijden. Het TT Circuit is open vanaf 07.00 uur in de morgen. Profiteer daarvan om je favoriete plekje op het circuit tijdig te kunnen bereiken.
  • Controleer het internet waar wegwerkzaamheden of werkzaamheden aan het spoor zullen plaats vinden;
  • Volg al voordat je Assen bereikt hebt de verkeersborden die verwijzen naar het TT Circuit en volg op locatie de aanwijzingen op van de verkeersbegeleiders. Zij wijzen je naar de juiste parkeerlocaties;
  • Schakel je navigatiesysteem uit ter hoogte van Hoogeveen wanneer je uit zuidelijke richting komt! Volg uitsluitend de informatieborden langs de A28 en de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders!
  • In Assen en omgeving zijn voldoende overnachtingsmogelijkheden voor bezoekers van JACK'S Racing Day.
    Bezoek de site van VVV Assen voor een volledig overzicht aan verblijfsmogelijkheden in Assen en omgeving.BESTEL HIER JE KAARTEN VOOR DE PADDOCK!

Jacks Ford Drenthe Telegraaf TT Circuit Assen Vakgarage