ROUTE

ROUTE

Per Auto / motor

Het TT Circuit Assen ligt ten zuiden van Assen vlakbij de snelweg A28 en is gemakkelijk te bereiken per auto of openbaar vervoer. Het parkeren van een auto, motor of ander gemotoriseerd voertuig kost 10 euro per dag. Parkeerkaarten zijn hier te bestellen. Met het GRATIS toegangsbewijs heb je toegang tot de taluds en tribunes. Met een paddockkaart kan je via één van de twee tunnels het binnenterrein bezoeken. Voor bezoekers die aan een rolstoel gebonden zijn en één begeleider bestaan er twee zogeheten 'rolstoeltaluds' met goed zicht op de baan. Zowel rondom de tribunes en taluds als op het binnenterrein bevinden zich horeca- en toiletvoorzieningen. Voertuigen van deelnemers en gasten met een vooraf toegestuurde parkeerkaart worden naar het parkeerterrein en Welcome Centre aan de Tunnelweg geleid.


Per Openbaar Vervoer
Je bereikt Station Assen via trein of bus. Tegenover het station bevindt zich een taxistandplaats. Vanaf het station rijden op zaterdag en zondag pendelbussen heen en weer naar de Noordlus van TT Circuit Assen. Een enkele reis kost bij inchecken met de OV-chipkaart of een bankpas 1,90 euro. Een kaartje kopen bij de chauffeur (betalen met PIN) kost 3,05 euro voor een enkele reis.


Informatie voor mindervaliden
Het TT Circuit Assen beschikt over drie rolstoeltaluds waar bezoekers gebonden aan een rolstoel samen met één begeleider de races kunnen volgen. De capaciteit is beperkt. De tunnel onder de Hoofdtribune is een voetgangerstunnel met steile trappen. Bezoekers gebonden aan een rolstoel die ook de paddock wensen te bezoeken wordt geadviseerd vooraf een parkeerkaart aan te vragen voor het terrein aan de Tunnelweg. Vanaf daar is zowel het rolstoeltalud aan de Ossebroeken als de paddock, via de autotunnel, goed te bereiken.TIPS

TIPS

Enkele tips voor de dag van bezoek

  • Vertrek vroeg van huis om veel vertraging te vermijden. Het TT Circuit is open vanaf 07.00 uur in de morgen. Profiteer daarvan om je favoriete plekje op het circuit tijdig te kunnen bereiken.
  • Controleer het internet waar wegwerkzaamheden of werkzaamheden aan het spoor zullen plaats vinden;
  • Volg al voordat je Assen bereikt hebt de verkeersborden die verwijzen naar het TT Circuit en volg op locatie de aanwijzingen op van de verkeersbegeleiders. Zij wijzen je naar de juiste parkeerlocaties;
  • Schakel je navigatiesysteem uit ter hoogte van Hoogeveen wanneer je uit zuidelijke richting komt! Volg uitsluitend de informatieborden langs de A28 en de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders!
  • In Assen en omgeving zijn voldoende overnachtingsmogelijkheden voor bezoekers van JACK'S Racing Day.
    Bezoek de site van VVV Assen voor een volledig overzicht aan verblijfsmogelijkheden in Assen en omgeving.BESTEL HIER JE KAARTEN VOOR DE PADDOCK!

Jacks Scapino Drenthe Telegraaf SLAM! FM Vakgarage