Weekend vol spektakel met Red Bull Racing

Weekend vol spektakel met Red Bull Racing

Van 2 t/m 4 augustus vieren wij 25 jaar The Racing Day op het TT Circuit van Assen. Dit jaar met een speciale gast: David Coulthard! De 13-voudig Grand Prix-winnaar komt samen met Oracle Red Bull Racing om jou en alle andere fans te trakteren op een spectaculaire Formule 1-demonstratie.


The Racing Day belooft een weekend vol spektakel. Mis de kans niet om Coulthard in actie te zien met de iconische Red Bull Racing auto. Op zowel zaterdag als zondag zal hij spectaculaire demo's verzorgen in de kampioenschapswinnende RB7 aangedreven door een prachtig klinkende V8 krachtbron!


Meet & Greet met Coulthard

Meet & Greet met Coulthard

David Coulthard, bekend van zijn 13 Grand Prix-overwinningen en zijn tijd bij diverse topteams, verrast nu fans wereldwijd met spectaculaire Formule 1-demonstraties en deelt zijn expertise als analist bij Viaplay. Mis deze unieke kans niet om de spanning en sensatie van Formule 1 van dichtbij te beleven! Kom naar The Racing Day op het TT Circuit Assen en geniet van een weekend vol racespektakel met David Coulthard als hoogtepunt.


Koop nu je paddock tickets via theracingday.nl en maak kans op een meet & greet met Coulthard!


BOSS GP

BOSS GP

Ook in het dertigste bestaansjaar van BOSS GP komt de snelste klasse van Europa naar Nederland tijdens The Racing Day. Vorig jaar werd tijdens de kwalificatie van BOSS GP op dag 2 van The Racing Day de snelste rondetijd ooit op het TT-circuit neergezet. De Oostenrijker Ingo Gerstl reed toen in zijn Toro Rosso F1 STR1 met een gemiddelde snelheid van 216.15 kilometer per uur over het asfalt en vestigde met een rondetijd van 1:15.861 een nieuw absoluut baanrecord.BESTEL HIER JE KAARTEN VOOR DE PADDOCK!

BESTEL HIER JE GRATIS KAARTEN!

Scapino Drenthe Telegraaf SLAM! FM Vakgarage Grip LKQ