GRATIS KAARTEN NU VERKRIJGBAAR!

GRATIS KAARTEN NU VERKRIJGBAAR!

You're Welcome! De eerste GRATIS toegangsbewijzen voor JACK’S Racing Day, 5 – 7 augustus aanstaande, werden traditioneel verspreid via het officiële programmaboek van de Dutch TT, maar vanaf 1 juli zijn de GRATIS kaarten ook online verkrijgbaar. Kaarten voor de paddock, het binnenterrein, zijn te bestellen via deze website.


Het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa op TT Circuit Assen vindt deze zomer plaats van 5 tot en met 7 augustus. Met een GRATIS toegangsbewijs kunnen racefans uit binnen- en buitenland op zaterdag 6 of zondag 7 augustus genieten van races en demonstraties vanaf de beroemde TT-tribunes.


Paddockkaarten

Paddockkaarten

Fans die alle exclusieve voertuigen, de coureurs en de sleutelende teams van dichtbij willen beleven kunnen de paddock van het TT Circuit bezoeken. Paddockkaarten kunnen besteld worden via deze website. De paddock is het binnenterrein van het circuit, letterlijk het hart van JACK'S Racing Day. Kinderen TOT de leeftijd van 13 jaar mogen het hele weekend GRATIS mee naar binnen! 


LKQ Fource nieuwe evenementpartner

LKQ Fource nieuwe evenementpartner

JACK’S Racing Day 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door LKQ Fource; één collectief van automotive professionals. Fource is onderdeel van LKQ Europe, de toonaangevende distributeur van auto-onderdelen voor auto’s, bedrijfswagens en industriële voertuigen in Europa. De organisatie levert aan ongeveer 100.000 onafhankelijke werkplaatsen in meer dan 20 landen. De onderdelendistributeur is tevens hoofdsponsor van de gebroeders Coronel met de merken Autobandenpartner, Toolspecial, Automotive Academy en MPM Oil.


PADDOCKKAARTEN TE KOOP AAN DE KASSA

Jacks Ford Drenthe Telegraaf Radio Veronica Fource