Racen met de bolide van Ricciardo

Racen met de bolide van Ricciardo

MAXX Formula, een FIA Internationale raceserie, werd in 2019 opgericht om een ​​unieke startopstelling te creëren met enkele van de krachtigste ‘Single Seaters’ ooit gebouwd, die het in drie klassen tegen elkaar opnemen.

Vorig jaar was Klaas Zwart ongenaakbaar met zijn Jaguar R5 Formule 1 in race één en werd race twee gewonnen door de Fransman Christopher Benier in zijn Panoz DP 09 B Superleague Formula bolide, met V12-motor gevolgd door een leger aan Dallara GP2´s en een Indycar. De Duitser Wolfgang Jaksch van F Xtreme Racing Team verraste begin dit jaar iedereen met de nieuw opgebouwde F1 Toro Rosso STR8 (2013), voorheen bestuurd door Daniel Ricciardo. De Toro Rosso is tot op heden de modernste F1-auto die officieel heeft geracet in een goedgekeurde FIA-serie en het nieuwste model met een natuurlijk aangezogen verbrandingsmotor voordat het F1-hybride tijdperk in 2014 aan brak.
Snelheid, kracht en geluid

Snelheid, kracht en geluid

Maxx Formula is gebouwd op snelheid, kracht en geluid en is een waar paradijs voor zowel de coureurs als de fans. De rollende starts zijn luidruchtig, de races zijn snel en furieus, al met al een ongelooflijke mix van snelheid en lawaai die je nooit zult vergeten.

In de paddock treffen fans een gemoedelijke sfeer met de mogelijkheid om deze brute racemonsters aan te raken en op de foto te zetten en een praatje te maken met de teams en coureurs.

PADDOCKKAARTEN TE KOOP AAN DE KASSA

Jacks Ford Drenthe Telegraaf Radio Veronica Fource