Adembenemende autosport

Adembenemende autosport

MAXX Formula, een FIA Internationale raceserie, werd in 2019 opgericht om een ​​unieke startopstelling te creëren met enkele van de krachtigste ‘Single Seaters’ ooit gebouwd, die het in drie klassen tegen elkaar opnemen. Deze serie is gebouwd op snelheid, kracht en geluid en is een waar paradijs voor zowel de coureurs als de fans.

De rollende starts zijn luidruchtig, de races zijn snel en furieus, al met al een ongelooflijke mix van snelheid en lawaai die je nooit zult vergeten. In de paddock treffen fans een gemoedelijke sfeer met de mogelijkheid om deze brute racemonsters aan te raken en op de foto te zetten en een praatje te maken met de teams en coureurs.


V6, V8, V10, V12 Formulebolides

V6, V8, V10, V12 Formulebolides

De prestigeklasse is hét uithangbord van MAXX Formula. In deze categorie stelen regelmatig de laatste generatie Formule 1-auto’s met dikke V8 motor als de Toro Rosso STR-8 (ex Daniel Ricciardo) en de Williams FW33 (ex Rubens Barrichello) de show. Overtreffende trap vormen de V10 aangedreven F1-auto’s als de Arrows A22 (ex Jos Verstappen), de Jaguar R5 (ex Mark Webber), de Super Aguri (ex Takuma Sato) en de Tyrrell 021 (ex Ukyo Katayama). In de Advance categorie start zowaar een volbloed Indycar met Chevrolet V8 motor en maar liefst twee V12 Superleague Formula bolides. De rest van het veld is niet minder indrukwekkend met bolides uit AutoGP, GP2 en World Series by Renault en Nissan.

 


BESTEL HIER JE KAARTEN VOOR DE PADDOCK!

Jacks Ford Eru Drenthe Telegraaf Radio Veronica