Wil jij ook coureur worden?

Wil jij ook coureur worden?

Dat kan tijdens JACK’S Racing Day! In de paddock organiseert de KNAF autosportbond de ‘KNAF Kids Tour’. Op een leuke en veilige manier kunnen kinderen van zes tot tien jaar gratis op deze baan een ‘heat’ rijden van circa vijf minuten. Er wordt gereden met (kinder)karts. De topsnelheid van deze karts is 35 km p/u. Er wordt beslist niet geracet. Kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom op een slalomparcours, waarbij wordt 'gescout' op mogelijk talent voor de FIA Motorsport Games, een evenement waar de Nederlandse bond in 2019 met Nina Pothof goud won.


De autosportbond heeft nog een andere troef in handen waarmee jong en oud in aanraking wordt gebracht met autosport. Met ‘KNAF digital’ is het mogelijk om in de paddock van het TT-circuit ‘digitaal’ te racen in de meest realistische autosport games.


TT Junior Track

TT Junior Track

Op de TT Junior Track, de professionele mini TT-baan gelegen naast het grote circuit, wordt gedurende het weekend ook gekart. Team Kart Academy is een 4-takt team onder bezielende leiding van kart promotor Arthur Dontje. Hij promoot de kartsport en wil de kartsport bereikbaar maken voor ieder budget. Het team van Dontje verzorgt met jong aanstormend talent demonstraties, maar er wordt ook getraind voor het Nederlands Kampioenschap 4-takt van Chrono Karting.


BESTEL HIER JE KAARTEN VOOR DE PADDOCK!

Jacks Ford Eru Drenthe Telegraaf Radio Veronica